Dåligt dåligt dåligt!

Varför är det så svårt att hålla något man lovar? Eller lovar och lovar, jag lovade väl inte precis att jag skulle skriva här varenda dag men bestämde mig för det i alla fall. Har dock inte blivit så mycket skrivande. Mest beror det väl på att orken inte har riktigt har räckt till men också för att jag har haft fullt upp med annat. Sjuk har jag också varit så har varit lite nerstämd! Aja, får väl se om det blir någon ändring framöver, tänker dock inte berätta hur julhelgen har varit. Kan bara säga att den har varit BRA! Pusskram

Tisdag

Det här suger! Jag mår piss, vaknade precis men är ändå lite trött som jag var innan jag somnade. Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att alltid gå runt och vara trött. Har mycket att göra, imorgon är det matte D prov och då gäller det ju faktiskt att vara på topp! Aja får väl ta det lugnt idag och se hur allt blir. Hörs senare!

Måndag - Varför ska det vara så svårt?

HEJ!
Har precis käkat och innan det tog jag en tupplur. Har börjat dreggla så förbaskat i sömnen! Aja! Idag slutade jag runt två tiden. Satt med UF företaget tills klockan tre för att sedan möta upp fröken Johansson för fika. Mycket trevligt att träffas och prata lite min gamle vän:) Sen åkte jag förbi ÖB för att köpa skummtomtar och sen hem! Ganska tråkig dag eftersom det har regnat och varit ruskit. Känner att jag behöver träna men halsen är inte så glad idag, vill inte bli sjuk nu igen! Så det får bli till att ta det lugnt idag och plugga lite. Pluggningen som jag aldrig kan ta tag i :S Varför ska det vara så svårt?!

Lördag

Hej allesammans! Gårdagen blev lugn och mysig. Jag och Emma var hemma hos Fiffi där vi käkade, pluggade samt såg på tv. Alla tre kände väl sig lite krassliga så det var skönt att stenna hemma. Senare på kvällen fick jag dock hämta pappa och hans jobbarkompis på busstationen. Blev ingen tidig läggdags som jag hade tänkt;)

Idag var det tidig uppgång. Eller tja, tidig och tidig kanske man inte kan kalla det. Gick upp vid halv nio i alla fall för att åka iväg på Skink OL. Det var alltså orientering där man kunde vinna en skinka. Det var inte den personen som sprang snabbast utan den som sprang på bäst gissad tid. Innan man stack iväg skulle man gissa på den tid man trodde banan skulle ta. Den som var närmast sin gissade tid vann en julskinka samt arrangera nästa års tävling. Såklart skulle pappa gå och vinna så nu får vi ta skitet nästa år:P

Senare nu på kvällen har jag varit hos mina kusiner där vi käkade pepparkakor, drack glögg, åt god mat samt såg på tv. Mysigt var det idag också. Har dock lite dåligt samvete för att jag inte har gjort någon matte eller fysik. Aja får ta det imorgon! Puss

Hmm

Vet inte hur detta gick till men plötsligt sitter jag här och lyssnar på Slipknot! Visst, jag har lyssnat på en den låtar förr men nu har jag verkligen fastnat.. lite hårdare band än vad jag är "van vid" men sjukt bra! Kan väl lägga till att jag är riktigt trött på skolan, matteprovet nästa onsdag kommer gå åt helvete och snart ska jag in och träffa Fiffi.. Vi ska se på handboll!



Insåg...

..precis hur mycket mer energi jag måste lägga ner på Caféet.. blev lite orolig när pappa frågade massa frågor idag hur vi hade tänkt med alla saker! Nej nu ska jag ta tag i det.. Snart är det dessutom dags, bara några veckor kvar!

Ny vecka!

Hej och hallå! Då var det ny vecka igen.. Är inte speciellt laddad om man säger så! Idag kom i alla fall väggarna upp till vårt café. Härligt att känna/se att någonting verkligen händer och att vi inte bara pratar om det. Nu ska bara måleri komma och sätta upp väv plus måla.. sen kan sakerna komma in, dörren komma på plats och allt starta!

Idag har jag annars inte gjort något speciellt, pluggat lite matte bara. Alldeles för lite matte om man säger så! Fastnade på ett tal och kom inte vidare. Pappa satt och klurade men vi tröttnade båda två. Har precis hunnit med att göra lite styrkeövningar. Armhävningar, rygglyft och situps blev det idag. Ett bra tips till er där ute är att verkligen känna efter vilka muskler som tar i. Gör man detta rätt kommer det räcka med ett få stycken repetitioner,, varför slösa bort sin dyrbara tid? Pusskram

RSS 2.0