Söndag kväll!

Även om vädret inte är så juligt så känner man att den är påväg i alla fall, första advent idag. Det är så mysigt när man tänder massa ljus och sitter med lussekatter och pepparkakor. För övrigt har jag läst klart svenska boken och pluggat matte. Känns som ett helvete nu innan julen med prov och inlämningar, usch! Har hunnit med en springtur också, ligger kvar på samma tid som sist gång (dock 3 sekunder sämre). Kan väl säga att jag "köpte" Erics pulsklocka idag. Ställde in allting på mig i alla fall. Rätt ska vara rätt!

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på smör musik. Jag saknar dig, jätte mycket!



Daniel Bedingfield - If you´re not the one

Oförglömlig kväll!

Jag säger som Emelie, kan inte försklara kvällen med ord. Så jäkla underbart!
Dagen var annars väldigt hemtiskt och jag hade ont i magen pga. nervöshet (finns det verkligen ett ord som heter så?). Efter skolan drog jag till Skövde för att sedan möta Emelie och hoppa på tåget till Göteborg. Vi lyckades få den allra bästa platsen i tåget, lekhörnan. Haha hade smått ont i rumpan.
Efter det skyndade vi oss för att äta. Insläppet var vid halv sju och tåget rullade in på centralen klockan 6. Det var kallt samt regnade, vi sprang omkring på avenyn för att hitta ett bra matställe. Hade väl inte riktigt tänkt på att det var fredag kväll och att man antagligen var tvungen att boka bord. Slutade med att vi åt inne på Liseberg, Burger King. Vi som absolut inte skulle äta hamburgare!


Kom in i Lisebergshallen, såg ut som dränkta katter. Förbandet som var Lillasyster drog i gång och spelade i cirkus en timma. Just då kändes det som om det lika gärna hade kunnat kvitta att se dem. VI kunde lika gärna tagit det lugnt med maten och gått in senare. Lätt att säga såhär efteråt!
Efter lång väntan kom ÄNTLIGEN Mustasch in på sen. Såg dem i somras på P&L men detta var riktigt mäktigt, hemstaden och allt! All väntan var helt klart värt. Skönt drag och Mustasch var självklart underbara på sen. Tror jag ska gifta mig med snygging Ralph! Trötta när vi kom hem halv fyra i Lidköping men som sagt, en helt underbar och oförglömlig kväll. Något jag kommer leva på länge! Hur var eran fredag? Kram kram

Inne igen...!

Puh,, var inte så laddad när jag drog ut och sprang. Kändes segt i början men efter en stund flöt det på. Skar tom ner tiden med 26sekunder idag.. inte dåligt;)

Sitter mest och laddar inför imorgon! Är otroligt spänd på hur allt kommer att bli :D För övrigt så har dagen gått ganska snabbt. Firade Emmas födelsedag (hon fyllde i tisdags) med att äta på Hyllan. Riktigt gott var det och man blev sådär skönt lagom mätt! Sedan har vi jobbat en hel del med UF företaget.. känns som om det går bätte och bättre nu. Fick veta att gamlestans skänker sina montrar till oss! Hoppade av glädje när vi fick veta det! Tyvärr kan jag inte hjälpa till och ta bort dem imorgon.

Nej  nu är det dags att först vika kläder, allting ligger nämligen i en hög i soffan. Sen ska jag läsa, läsa och till sist läsa innan det är sängdags! Hej på er

Imorgon..!



Mustasch - Powerhouse

I could never learn the codes
Then you´d have to stand the terror I was told
Here I´m standing in the cold
Trying to make myself face my own reality


You want a piece of me
Go cut yourself a slice
Here I´m standing, running wild
I´m a Powerhouse


Won´t you please just let me in
I´ve been miles away
Don´t know where I have been
And I won´t stay for long
I´m a drifter and I walk in my reality alone


You want a piece of me...


Puh!

Nu är jag ÄNTLIGEN (!!!!) klar med min Islam uppsats. Eller klar och klar kanske jag inte är, skulle kunna skriva hundra gånger bättre men nu får det vara nog. Jag har inte energi nog för att lägga ner mer tid på det. Hinner dessutom heller inte för har massa annat skit att göra! Nästa grej är matte som jag ligger några veckor back med. Får se om jag hinner dra ut med pappa på en runda också! Kram

Tråkig tisdag!

Hej! Tisdagar är tråkiga. 8-16 dag i skolan, fullspäckad med lektioner. Hört att det bara är att tacka och ta emot! En bra nyhet har jag idag i alla fall, eller egnentligen två! För det första fyller Emma år! Äntligen är hon en i gänget;) Sen fick vi reda på att byggkillarna REDAN (!!!!) har gjort klart våra veckan till caféet. De skulle egentligen inte vara klara för ens efter jul så vi blev jätte glada, hoppas miljö och hälsa tillåter nu bara!

Efter skolan köpte jag en väldigt söt men udda klänning, får ta en bild på den sen och visa. Kanske inte precis den "stil" som jag brukar ha men äsch, blir nog bra i alla fall! Precis  nu har jag varit ute och sprungit samt duschat. Klockan visar bara lägre och lägre tid och idag kändes det verkligen att jag höjde upp tempot rejält, SKÖNT! Hoppas ni har haft en bra dag ute i snön! Pusskram

Måndagar..

ÅÅH! Jag är så trött, idag igen. Sitter med min uppsats om Islam, går väl sådär. Allt snurrar bara i huvudet och jag vill bara komma härifrån, NU!  På fredag är det i alla fall dags för Mustasch. Gud vad jag har längtat, nu är det äntligen dags!


My love<3

Har för övrigt haft en ganska bra dag trots det kalla vädret och mitt trötta huvud. Började dagen med att hålla i en egen idrotts lektion, gick bättre än förväntat. Slutade med en snabbis till Filip O med glass och fruktsallad samt husesyn med brudarna. Hem och plugga, hämtade mamma som inte ville cykla i snöyran! Jag förstår henne. Nej nu får jag ta tag i uppsatsen igen, tyvärr! Vi hörs

JA!

Fick precis ett mejl om att jag hade vunnit en invite till SPOTIFY! Gott:D

Härligt!

Kom precis in. Jag och pappa har varit ute och sprungit. Temperaturen låg precis under noll så det kändes lite trögt att ta sig ut. Det gör det iofs alltid när det gäller att springa:P Men när vi väl var ute kände jag hur hela kroppen fylldes med lycka. Skön musik i öronen, frisk luft, draghjälp, kan det bli bättre? Var kul att springa idag, ska jag vara ärlig har träningen bara blivit roligare och roligare  nu på sistonde. Kan nog bero på att jag äter bättre/ ordentligare samt tränar mer.. det ger resultat. Nej nu ska jag ner och duscha, gubben var precis klar;) hej!

Förresten, har lite idéer om hur bloggen (förhoppningsvis) kan bli roligare.. Återkommer!

Söndag

Lördagar som brukar vara så bra dagar var mindre bra igår. Åkte hem tidigare på fredag kväll pga magont och igår släppte det inte. Jag som hade tänkt att vara med Gabby men icke. Hoppas du hade en bra dag i alla fall!

Igår satt jag istället och såg på Gossip girl, försöker komma ikapp avsnitten just nu och är redan en bit inne i säsong 2. Jag och eric såg också på Saw V. Likadan som alla andra saw filmer men ändå bra (om man gillar blod och människor som skriver för sina liv).

Idag blir den en pluggdag. Halva har iofs nästan redan gått men jag måste träna på min idrotts lektion som jag ska göra samt allt annat som ligger och flåsar mig i ryggen. Den senaste perioden har varit hemsk och jag har varit hemskt dålig på att ta tag i det! Man får vad man förtjänar;) Tja

Lördagar...

BAH! Vad trött jag är just nu, Nickelback skriker i högtalarna och jag har ett rum som är i stort behov av att städas. Har inte skrivit så mycket här på länge men tänker säga som jag har gjort tre miljoner gånger; Dags att ta tag i bloggen och skriva lite vettiga saker. Får väl se hur det blir;)

Gårdagen var väldigt lyckad och jag och Ellen hade svin kul på bowlinghallen (vi var ju såklart inte själv). Sedan skulle vi dra till stadt men ändrade oss så det fick bli Gabriels i stället, mindre lyckat där! Ellen åkte hem nästan direkt och jag hade ingen som helst lust att stanna kvar. Bussen skulle gå om två timmar så jag ringde runt till snälla människor som kunde köra. Hitta tillslut en så kom hem runt halv två tror jag! Tusen gånger tack J!







 
Suddiga bilder från kvällen:)

Idag tänkte jag ta tag i skolarbetet, ligger efter en hel del känns det som! Sedan blir det städning utav rummet och en lång marsch/gå runda på 2-3timmat. Funderar på att växla lite mellan marsch, joggning samt gymmande för att få bästa resultat inför lumpen. Ibland händer det saker som bara får mig mer och mer taggad. Det gör mig irriterande men tackar ändå för knuffen!

Antar att det jag skriver här mest kommer handla om hur det går för mig med träningen, skolan, maten och lite annat skräp. Faller det dig inte i smaken, nej då behöver du inte läsa heller :) Ha det gott allesammans!

RSS 2.0