Måndag

Illa illa, har inte uppdaterat på jätte länge nu! MEN, det har varit fullt upp med allt vad det heter! Peace and love har varit närmast. Otroligt underbar känsla där! Fick se bandet Mustasch vilket var den stora höjdpunkten. Jag och Emelie stod där, hoppandes med massa grabbar med gåshud på armarna. Ni med bilddagboken kan gå in och kolla på bilder (www.bilddagboken.se/gruus) för jag orkar inte lägga upp några just nu;)

Tänkte käka så får berätta mer senare! PUSS


Söndag kväll

Vad är det med dig egentligen? Skulle allt bra gärna vilja ha ett ordentligt svar på det. Dags att sova!

Söndag

Har varit en mysig helg i Bösshamn med släkten. Lugnt, men skönt! Har precis kommit hem och sitter med full mage! Vet inte vad jag ska göra senare, får väl se vad som kommer upp. Antagligen INGENTING! Fy. Måste förresten säga att jag är så JÄVLA (ursäkta ;D ) trött på vissa saker just nu. Trött, trött, trött! Hoppas på förbättring snart.

Bottenapp

Jo ett riktigt bottenapp blev det verkligen. Alltså färgerna och allt på min blogg. Jobbigt att jag inte kan få tillbaka den gamla *suck. Jäkla Publishme.se! Aja hinner inte göra något bättre nu utan får sätta mig senare! Dags för en sväng i skogen och sedan iväg på fotboll!

Långsam dag

Hej allihopa!

Känner att detta kommer bli en otroligt seg dag. Vädret är skit tråkigt idag också och jag har ingen lust att göra någonting. Tänkte att jag skulle ringa Rebecca och se hur hon har haft det (brudarna kom hem ifrån Spanien igår) samt se om hon har lust att hitta på något.

Måste säga att jag saknar Filip också. Han är "sjuk" (äter pencilin osv) men jag vill träffa honom nu nu nu:) Vi hörs senare!

Kväll

Hej igen! Har precis kommit hem i från Victor och en rolig "filmkväll". Jag skrattade som en tok! I alla fall, Fiffi frågade om jag ville hänga med ut till hennes man och se på film. Vi drog iväg och väl framme spelade vi ett roligt spel som hette Peggles (tror jag iaf). Jag ägde alla totalt! Sedan satte vi på filmen Halloween. Har sett den ett antal gånger men ändå var den läskig. När man sitter och spänner sig och väntar på att någonting ska hända kan man inte hålla sig från att skrika då någon annan gör det. Viktor flög upp ur soffan och likadant gjorde vi andra!



Förresten, rummet blev skit snyggt (Y) Det mesta dammet är borta nu i alla fall. Funderar på att sova nu, vädret har varit tråkigt hela dagen och det har tagit på krafterna konstigt nog! Imorgon börjar sommarlovet på riktigt, vore snällt om vi kunde få lite sol också! Godnatt

Söndag

Hej!

Vaknade runt 11 tiden idag. Det är lite läskigt att jag alltid vaknar då, eller i alla fall de senaste veckan och på helgerna. Har ätit frukost och sett på filmen Wedding date. Rätt bra faktiskt!

Just nu sitter jag och ser på ett program på femman där unga människor blir pressade av sina föräldrar att hålla på med en sport eller liknande. Jag tycker det är helt sjukt att ungdommar ska bli pressade så hårt bara för att föräldrarna vill det. Det finns tex små små flickor som ställer upp i skönhetstävlingar och blir sminkade så pass mycket att de liknar barbie dockor. Är det någon mer än jag som tycker att detta är SJUKT?!

JonBenét Ramsey


Vädret är skit så jag funderar på att ha stor städning i mitt rum. Puss

Studentbal i Skara

Hej allihopa!

Har precis (eller nja, precis och precis) varit i Skara och tittat på studenterna när de tågade fram på gatorna. Jätte fina var dem och jag måste erkänna att jag var lite avundsjuk.



Emelie och kusin Marcus


Söta Sandra


Kusin Marielle och Jim


Nu ska jag sätta mig och se på Djävulen bär prada.

Lördag

Gud! Vilket kväll det var igår. Helt sjukt! Grabbarna grus var knackefulla och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Kvällen spenderades på Gabriels med trevligt folk och det var väldigt lugnt.

FIck reda på idag att Filip har en läskig och smittsam infektion. Förhoppningsvis så klarar jag mig och slipper äta pencilin!

Har förresten bestämt mig att göra drastiska förändringar nu! Är så trött på allting (har jag i och för sig varit ett bra tag nu men). Några saker är att börja blogga mer och framför allt göra inläggen roligare med bilder osv. Sen vill jag ändra layouten och massa massa mer! Är full av ideér just nu(Y)

Dags för mat men uppdaterar senare och berättar hur det går med mina "ideér". Puss

Torsdag

Oj vad längesen det var nu! Har inte haft orken att berätta om mina dagar det senaste. Har hänt en hel del vill jag lova men det kommer jag hålla för mig själv;) Igår var det i alla fall studenten. Tokig som jag är så "missade" jag att ta kort, så typiskt mig! Idag ska jag trycka i mig tacos och godis med en mysig Filip. Vi är nämligen lediga idag vilket är underbart, man kan säga att sommarlovet redan har börjat (vilket det redan har gjort för många andra).

Imorgon är det student i Skara. Ska dit och hänga på mina kära kusiner (då lovar jag att ta lite bilder). Är ju inte så ofta man träffar hela släkt skaran så det ska bli skoj!

Vill avsluta med att tipsa om Coldplays nya album Viva la vida. Låg och lyssnade igenom det i går och bara njöt, otroligt bra!

RSS 2.0