Riktigt seg dag!

Hej! Idag har det varit en ritkigt seg dag. Tisdagar brukar iofs vara sega men idag var det ännu värre. Det har regnat nästan hela eftermiddagen och det har gjort en trött. När jag kom hem satte jag mig och pluggade. Har hunnit med riktigt mycket så är nöjd! Förresten så måste jag komma på en APU plats till vecka 44 eller 45... Någon som har tips? Är desperat! puss

Måndag eftermiddag

Hej hallå! Hemma från skolan. Tänkte sätta mig och plugga lite för att sedan dra in till friskis och spinna:) ha det gott allesammans

Söndag - Hemma

HEJ! Kom precis (eller nästan) hem ifrån Göteborg. Eller egentligen var jag inte i själva Göteborg utan i ett köpcentrum innan, Allum. Äsch ska ta dagen från början.

Gick upp vid sju tiden och åkte iväg för att tävla. Jag var själv i min klass men var ändå taggad! Banan idag var svår eftersom det var få stigar och jobbig terräng. Efter tävling åkte jag, Jenny och Anna-Lena till Allum köpcentrum där vi kollade lite i affärer. Hittade en jätte söt klänning från VILA. Nu sitter jag hemma, trött. Tänkte i alla fall se klart på Greek (underbar serie som jag verkligen kan rekommendera er att se!).

Förresten, gårdagen slutade faktiskt lyckat! Drog iväg hem till Niklas i Örslösa där han hade lite fest. Jag "var tvungen" att vara nykter men hade skit skoj ändå:) Lägger upp två bilder på några utav galningarna. Ha de



Lördag

Hej allihopa! Idag är det lördag och jag har tråkigt. Sitter lite och pluggar samtidigt som jag rensar och "gör iordning" bland mina låtar i datorn. Vaknade runt 1 tiden idag, har hängt upp tvätten, städat mitt rum och krattat upp "äpplen" ute i trädgården. Så roligt har min dag varit änsålänge.. Skriver senare om det händer något

Sköna låtar




Fredag

Trött efter spinningpasset. Kroppen tog totalslut idag.. Tror inte jag kommer orka ett Step pass i eftermiddag också, får se! Nu är det dags för webbdesign, inte min starkaste kurs om man säger så;)

Senare idag blir det lugnt. Har kanske planer på gång men får se om jag har orken till det :D Hörs senare

Torsdag kväll

Efter skolan mötte jag Rebecca en sväng för en fika. Det var trevligt eftersom det var längesen vi sågs! Efter det hade jag egentligen tänkt att träna ett spinning pass men pga glömda kläder var det bara att ta bussen hem och ta tag i Småföretags uppgifterna. Gick väl inte precis som planerat, sket i de sista uppgifterna. Jätte konstiga var dem! Istället sitter jag och läser kapitel 2 och 3. Tänkte se klart på Vem kan slå Filip och Fredrik nu och sedan läsa igenom min artikel analys för att se vad som behöver justeras.

Imorgon händer inte så mycket. Ska på ett spinning pass i morgon bitti innan skolan, och antagligen träna step vid fem. På kvällen har jag ingen aning om vad som händer, någon som vill hitta på något? Det börjar dra ihop sig också, två veckor kvar nu :) Godnatt


Onsdagskväll

Nu har jag precis skrivit klart min artikel analys! Känner mig jätte nöjd som har plöjt igenom det allra jobbigaste, att börja och skriva en grund. Snodde Fiffis idé om att skriva ner analysen i punkter först och utifrån detta skriva ihop det till en enda text. Nu har jag gjort det och tänkte sätta mig och läsa igenom det jag har skrivit för att göra lite fin justeringar senare. Annars har jag väl inte gjort så mycket nu ikväll, mest suttit med analysen och sett lite på idol.. Sovit har jag också gjort :D

Imorgon är det förresten skolfotografering. Något som jag hatar fast ändå inte vill missa att vara med på! Det är alltid så svårt att veta vad man ska ha på sig, hur man ska se ut i håret osv osv.. Det är inte lätt att vara tjej! Ha de gott

Onsdag - jäkla skit

Fan, jag tror jag har tappat bort Malis USB-minne.. kan ha glömt det i en dator i skolan (inte säkert). I så fall har något tagit det och hon hade viktiga saker på det:( Känner mig jätte dum! Aja får leta hemma lite bättre innan jag ger upp;)

Idag har vi varit på NLT och lyssnat lite eftersom vi ska göra en egen skoltidning i samhällen. Ser inte riktigt fram emot det eftersom jag är dålig på att skriva artiklar osv. Sen hade vi möte på banken och nu sitter jag här. Ska snart ha UF lektion.

Efter skolan är det pluggning som gäller, ingenting annat. Eller jo, lite träning också kanske;) Ha de

Äntligen hemma!

Puh! Orienteringen idag var svår och krävande. Fick smått panik när jag startade och insåg att sikten var så pass begränsad. När man springer nattorientering känns det som om man springer i en tunnel som aldrig vill ta slut! Loppet gick i alla fall hyffsat bra. Jag tog mig runt på en hyffsad tid (var ju ändå min första natt på länge). Kul måste jag säga.

Vill också säga att jag vet att folk har många fördomar ang orientering. Kan erkänna att jag också hade det innan jag testade. Att vara med i en klubb, träna och tävla är inte i närheten likt det vi gör i skolan. Allt är så mycket roligare. Tycker du om att vara ute i skogen så kan jag verkligen rekommendera att testa orientering! Blev ett litet konstigt inlägg nu men är trött och orkar inte engagera mig:) Godnatt allesammans!



En sjukt gammal bild från en orientering tävling. Jenny, Sara och jag!

Tisdag morgon

Databashantering. Har dock läst i en svenskabok i 15min nu. V 39-40 kommer vi att läsa varje morgon/första lektionen på dagen i skolan. Är både skönt och jobbigt, är så trött på morgonen så hjärnan hänger inte med riktigt!

Idag är det först och främst skola som gäller. Tisdagar är den tråkigaste dagen på hela veckan. Lång och fullspäckad med lektioner! Bara att bita ihop. I eftermiddag ska jag faktiskt åka och springa nattorientering. Första gången på jätte länge och det ska bli riktigt roligt! Har kommit in i en period då det mesta flyter på, i alla fall i träningsväg. Visst, det är jobbigt men det flyter ändå på på något sätt. Varje morgon ser jag fram emot att åka och träna, sjukt skönt:)
Ha en bra dag!


Hemma igen

Usch vad jag är trött. Även om jag inte körde så hårt idag så sa kroppen tvärstopp.. känner mig jätte dum som inte gick till boxningen.. lovar att gottgöra dig någon dag Emma:)

Måndag eftermiddag

Hej allihopa!
När jag vaknade i morses kändes det som om dagen inte kunde bli annat än dålig. Var sjukt trött när jag klev upp men när väl skolan drog igång kändes det bra (hade dock bara tre lektioner). Började med UF där vi mest satt och diskuterade lite ang vårt företag. Sedan bar det av till idrotten och pingis. Så typiskt att jag alltid ska glömma någonting. Jaha, det blev bara att köra i jeansen (hade bara en lektion efteråt så då tänkte jag att det var skit samma!).

Sista lektionen var matte. Jag ligger rätt mycket efter så tänkte sätta mig nu med den. Men vet ni vad jag har gjort nu direkt när jag kom hem? Hör och häpna, ställde mig vid diskhon (som var full med disk), diskade den och gått runt och plockat iordning. Tänkte sno bilen senare till träningen så ville vara lite snäll ;)

Träningen idag blir antagligen ett spinning pass vid halv sex och sedan hade jag tänkt att kika förbi Emma som håller i tjejboxning för första gången idag.

OCH JUST DET! Det blir mycket tjat just  nu och detta blir ännu tjatigare eftersom jag har tagit upp detta tusen gånger i bloggen, Mustasch konserten! Hämtade de älskade biljetterna idag! puss


Tips

Kan  verkligen tipsa om filmen Donnie Darko, väldigt mysko men bra!

En underbar låt som är med i filmen

Söndag

Vaknade runt 11 tiden. Drog ner och åt frukost för att sedan sätta mig med fysiken och samhällen. Det har gått segt med de båda läxorna men fysiken är i alla fall helt klar. Vid sex tiden drog jag in till Frikis för att hinna med lite ryggövningar innan Ki balans började. Även om passet inte var som jag hade tänkt mig men det var riktigt skönt att sträcka ut alla muskler i kroppen.

Nu ligger jag här hemma, ser lite på tv, sitter lite med datorn osv. Skönt! Tänkte sova snart för har en lång vecka framför mig:) Puss

Lördag kväll

Hejsan!
Fredagen blev riktigt lyckad tillslut. Började med spex vid 17 tiden. Sedan var vi några stycken som drog och käkade pizza utmed lidan. Efter det hämtade Fiffis snälla pappa oss och då bar det av ut till Stenhammar där Lina hade lite förfest. Var där ett tag och hade trevligt för att sedan dra in till Gabriels och ännu senare till Stadt. Tack allesammans för en bra kväll! (Bilder kommer upp lite senare då jag inte tog några själv).

Idag har det inte hänt så himla mycket. Dagen började med en orienteringstävling (Bacho cup) där jag slutade 3:a. Inte alls så pjåkigt då man fick en medalj och en såg :P Efter det åkte jag och pappa hem. Jag duschade, åt och gick och la mig! Var verkligen behövligt då jag skulle agera chaufför vid 18 tiden. Mamma och pappa drog iväg på kräftskiva och jag blev ensam hemma (eftersom inga vill komma hit!). Har haft fördomar om Arn filmen/filmera och har därför varken sett ettan eller tvåan. Eftersom alla tjatar så jäkla mycket om filmerna tänkte jag ge dem en chans. La mig till rätta under filmen och såg ettan. Måste säga att den var riktigt, riktigt bra! Någon som inte har sett men vill se tvåan? Tänkte se den på bio snart :) Så lätt ändrade jag uppfattning!

Nej, nu är det dags att sova.. Är dötrött just nu! Ha det gott puss och godnatt

Tisdag

Klarade mig ganska bra ifrån träningsvärk (i alla fall idag!). Har lite ont i ryggen men ingenting i benen! Sitter i skolan och har databashantering..Blir så trött på att aldrig få en bra förklaring! Känns som om han kan lika lite som vi andra :P Imorgon är en bra dag, onsdag.. Då händer det bra saker:) Ha det bra gott folk!

Förresten...

Det är 100% att jag (och Emelie i alla fall) åker till Göteborg och ser Mustasch den 28nov:) För första gången på länge vill jag att tiden ska gå fortare än vad den gör!


Bild från Peace and love 2008

Måndag - Hemma igen

Puh! Har precis kommit hem ifrån ett spinning pass. Tror att både jag och Fiffi kände att det behövdes. Spinning är egentligen sjukt jobbigt om man tänker efter. Det är också bra för man kan göra allt i sin egen takt.

Idag har jag inte gjort så mycket annars. Varit i skolan och kommit hem. Suttit lite vid datorn, ätit, grejat och donat. Funderar på att sätta mig och plugga lite men tvn lockar desto mer.. hmm svårt val! Hur har din dag varit?

Söndag

Hej hallå! Sitter/ligger och lyssnar på Mustasch för fullt. Otroligt bra är dem! Kanske har fått med mig både Emelie och Gabby den 28 november nu JAA! Har gåshud jag bara tänker på att de ska spela i Göteborg.

Idag har jag sprungit orientering förresten. Gick rätt bra:) Nu är det dags för plugg så det blir bara en kort uppdatering över dagen. Har ändå inte hänt så mycket mer! Puss

Anders..? :P


Lördag förmiddag

Längesen som jag fick upp efter klockan 12. Dagen känns förstörd om jag ska vara ärlig för allt rubbas/flyttas fram. I alla fall, gick ut och klippte gräset och sedan har jag bara sett på tv och läst Skogsnytt (tror jag de heter), en orienterings tidning.

Tänkte sätta igång och plugga lite. Vore skönt att komma igång med samhälls analysen och göra klart företags ekonomin idag. Då behöver man ju inte tänka på det i veckan! Ikväll är det också permiär för Musikmaskinen. Klockan 20.00 sänds det på kanal 5 och jag kan ABSOLUT inte missa det eftersom Ralfan är med :) Vi hörs senare!

Hemkommen

Hej! Nu har jag kommit hem ifrån Amalia. Det har varit en mycket, mycket revlig kväll med spel, fika, skratt och skitsnack! Precis som det ska vara haha! Jag tog inte så många bilder med min kamera så får lägga in några fler när jag får Amalias bilder. Här kommer det upp en bild i alla fall, på allt vårat fika som vi hade med oss. Kan säga att jag har ont i magen och dåligt samvete för detta.



Ska passa på och berätta att träningen gick bra idag trots att kroppen inte kändes helt hundra. Förkylningen har i alla fall släppt, eller ah den är på gång att släppa. Kan också rekommendera ett spel som vi spelade idag varmt, Galenpanna heter det. Riktigt roligt spel! Äsch, orkar inte lägga ner energi på att skriva ett intressant inlägg nu så det får bli såhär. Godnatt

Förresten Otto, bilden är från Stochampionatet i Skara... Texten stämmer väl inte riktigt in, alla bilder minns man inte;)

Fredag

Äntligen fredag! Eller egentligen så har inte veckan varit så farlig, den har gått väldigt fort! Nu sitter jag och ska ha Webbdesign. Rätt kul faktiskt eftersom jag inte har tillgång till Photoshop hemma! Efter lektionen är det lunch, matte och sist men inte minst Små företagande. Sedan är det träning och FIKAKVÄLL! Ska försöka ta lite bilder ikväll så får ni se hur mysigt vi kommer ha det;) Ha en bra dag!

Bilder vi minns








Torsdag

Tja tja:)

Började dagen med företagsekonomi. Det var riktigt segt vill jag lova och just nu känns kursen skit tråkig! Fortsatte med religionskunskap, lunch en lugn samhällskunskap och programmering. Låter som mycket och det tycker jag med men dagen har ändå gått fort.

Efter skolan drog jag iväg till Therese och Lilla salongen där hon fyllde i mina slingor Blev faktiskt nöjd men detta är sista gången. Tänkte börja tona håret lite mörkare, kanske bleka lite mörka eller ljusa slingor osv. Vill se om jag passar i mörkt hår! Vad tror ni om det?

Nu sitter jag här vid datorn. Har lagt vanilj kräm mellan mina havreflarn inför fikakvällen imorgon. Ska bli såååå gott men kommer samtidigt ha jätte dåligt samvete eftersom tränigen har legat på is nu under förkylningen. Den håller på och släppa så tänkte hänga med Fnuffs efter skolan och gymma lite. Då känns det nog lite bättre:) Dags för plugg! Puss

Äntligen

Hej! Matteprovet idag gick väl inte riktigt som planerat! Såg till en början ut att gå jätte bra men längre fram var det som att snubbla på en gren ner i en stor grop, jag kom inte upp igen! Nästa gång blir det till att plugga mer;)

Regnade för fullt när jag lämnade skolan men när jag kollade ner i brevlådan fick jag se ett litet paket till MIG! Rev upp det och fick se att mina efterlängtade bebisar hade kommit. Jag är stört förtjust! Det tråkiga är att det inte har läkt än så vågar inte byta så de får vänta! Dags för storbak, bullar och havreflarn med vaniljkräm mellan, MUMMA! Vi ses


Onsdag morgon

Har precis hunnit sätta mig i en datasal här på Norra. Har studiepass så tänkte egentligen jobba med samhälls läxan som är en artikel analys om ett samhällsproblem. Trodde jag hade alla grejer i skolan men icke! Så nu tänkte jag sätta mig med vårt opåbörjade projektarbete och skriva upp mål och en plan. Har inte kommit så långt eftersom vi som sitter här inne diskuterar om rymden (anledningen är att jorden tydligen "går under" idag). Det står i tidningen i alla fall!
Hej


http://www.expressen.se/1.1293738     Här är artikeln

Godnatt

Nu hoppar jag under täcket. Dagen har varit riktigt krävande för hälsan. Kroppen sa nej till de två sista lektionerna. Fy tusan vad jag hatar att vara sjuk, hängig och energilös hela tiden!

Träffade Gabbsan en sväng för lite fika på Larssons. Mysigt! Jag har saknat dig ska du veta. Väl hemma så skrev jag över all information från min gamla almenacka till min nya. Efter det har jag suttit med Små företags läxan som var lite klurig, men jag fick ihop det tillslut. Skönt att ha en sak mindre att göra imorgon!

På tal om imorgon så funderar jag på att ta tag i baket. Jag och de tre vännerna ska ha fika dag/kväll på fredag. Åtta sorters "hårda" kakor plus fyra mjuka. Härligt, härligt men farligt, farligt :P Tur att det blir (förhoppningsvis) träning innan! Godnatt allihopa

Tisdag

Sitter i skolan och ska ha databashantering. Hade sett fram emot kursen men nu känns den bara värdelös. Är trött, snorig och ont i halsen...Vad gör jag här egentligen? Funderar på att dra hem senare men får se. Det som håller mig kvar är fikan med Gabbsan senare i eftermiddag! Hörs senare!

Ralp Gyllenhammar

Be my man!


Mustasch spelar i Lisebergshallen 28 November, någon som vill hänga med?

Fortfarande måndag

Hej igen!

Trots en kort dag så har den varit näst intill olidlig. Började med UF där vi skrev klart våran affärsidé. Efter det gick vi på ett litet möte med Ulf och han gav oss hoppet tillbaka ang vårt företag! Lång lunch och sist matte. Slutade vid två så jag antar att jag inte har någonting att beklaga mig över även om förkylningen har gjort hela kroppen svag.



Kom precis in från en kort promenad i skogen. Älskar att gå själv ute med musik i öronen. Enda gången som jag kan koppla bort allt och rensa alla tankar.

Tror inte jag har tänkt så mycket på det men idag var det något som slog mig; Jag är ensam. Okej visst, jag har mina vänner och släktingar som ställer upp i vått och torrt men ingen mer. Den där speciella människan som får en att känna sig trygg och som alltid får en, på ett eller annat vis glad. Idag slog det mig att jag inte har den där personen tätt intill mig längre. Visst klarar jag mig själv alldeles utmärkt men det är ändå skrämmande att allt inte är som förr, att man inte har samma trygghet som innan!

Nu låter jag som en gnällig tant som tjatar om hur dåligt allt är, men det är absolut inte det jag menar. Jag är nöjd med livet som det är just idag. Är peppad inför mönstringen och lumpen, gör mer saker för mig själv och försöker att inte vara så planerings galen ;) Umgås med människor du verkligen tycker om även om du varken har lust eller ork att göra det. Man vinner på det i längden!

Jag vill att du ska vara min bästa vän!

Måndag

Godmorgon allihopa!

Jag är helt död och skolan är det sista jag vill gå till. Har möte med Ulf idag angående mitt och brudarnas UF företag och en lång matte lektion (har prov på ons så tror det behövs). Det blir bara till att pallra sig in till stan och härda sig igenom dagen:) Hörs senare!

Söndag

Här sitter jag och snorar. Usch, hade hoppats på att jag skulle slippa en förkylning, men icke! Det är precis som om det är meningen att jag inte ska kunna träna innan 9 oktober, att jag är fördömd att misslyckas.

Söndagen har varit väldigt lugn. Vaknade vid nio och sedan dess har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har pluggat lite och suttit i fotbad men utöver detta, ingenting! Ibland är det skönt när regnet bara öser ner, då har man någonting att skylla på när man inte orkar göra någonting.

Puss

RSS 2.0