Onsdag eftermiddag

Usch jag är så trött på allt och alla just nu. Min arm värker efter den där jäkla sprutan och jag har sovit piss dåligt i natt. Har ont i huvudet, fryser och ja, jag skulle kunna fortsätta men jag har lovat mig själv att inte klaga så jäkla mycket som jag brukar göra. Hoppas på en rolig kväll iaf, tvivlar på't men får göra det till det bästa möjliga! Jag har faktiskt alltid tyckt att Valborg är överskattat. Det är kvällen då alla små tjejer och killar har möjligheten att supa sig fulla och springa omkring. Jag har själv varit där så jag vet ;) Vad ska alla göra ikväll? PUSS

image24
 

Tillägg

Hur kommer det sig att en liten grej kan göra så ont


Tisdag kväll

Jag känner mig riktigt duktig idag. Har hunnit med mer saker än vad jag själva hade kunnat tro! Dagen började med en lyckad körlektion. Sedan drog jag hem, satte på tvättmaskinen,image23 tvättade mopeden (haha) och stekte några timmar i solen. Ser förövrigt ut som en kräfta nu. Runt två åkte jag in till Guldvingen och tog TBE sprutan, åkte in och kollade på stan för att sedan träffa Gabby. Vi åt glass och pratade lite. Trevligt var det. Mindre trevlig var sura gubben som var på oss två tre gånger, haha:P

Pappa och jag kom förresten hem från en åktur. Backade massa idag och nu känner jag mig redo;) VILL HA KÖRKORTET!:) Ha det fint alla PUSS


Längtar till sommaren och att jag ska se ut såhär;) Ser dock mer röd ut på bilden än brun men ni fattar vinken!


Måndag kväll

Hej allihop!

Idag har faktiskt varit en bra dag även om jag inte har gjort så mycket. Började med ett Nationellt Prov i engelska. Det gick väl inte precis som förväntat, hade slut på idéer. Senare när mamma kom hem var vi ute och körde. Längtar efter körkortet just nu :R Nu sitter jag här, framför datorn och tvn istället för att plugga som jag borde. Försöker komma på vad jag ska göra i veckan. Lediga hela veckan lång, mumma!


Söndag kväll

ACK vad dålig jag har varit på att uppdera nu på sistonde.. Har varken haft tid eller lust för det bara! Får skylla på det.. Helgen har ialla fall varit underbar. Halv år firas med sockerroppen Filip idag. Fotollsbrudarna fixade tre pinnar idag på premiären (Y). Jag är trött och frusen men har ändå funderingar på att dra ut och springa?

image22
Gott var det

Tisdag eftermiddag

Åh, jag har varit jätte dålig på att uppdatera. Sanningen är faktiskt den att jag inte har haft tid. Har gjort massa andra saker plus att tiden går mot sommar, UNDERBART! Tänkte säga att helgen spenderades med nära och kära. Hade lite klassfest här på lördagen och sedan har jag myst med Filip! Lägger in lite bilder snart! Puss

Fredag kväll

Här sitter jag, igen. Jag är ensam, igen. Behöver plugga men orkar inte sätta mig med det nu så funderar istället på att gå och lägga mig snart!

Kan börja med att berätta vad som hände igår. Jag och Filip for till Skövde och såg på bio. Det blev 21 och kan varmt rekommendera den! Kanon verkligen.

image21


Idag har jag och flickorna varit och ätit tårtbuffé  på Henrys. MUMMA! Hittar inte sladden till kameran för stunden så får lägga upp bilder senare;) När jag kom hem har det bara varit städning och städning och städning hemma! USCH. Insåg precis också hur tråkiga mina inlägg är:P

Onsdag eftermiddag

Hej allihopa!
Har precis satt mig till ro vid datorn och ska påbörja min hård pluggning;) har varit inne på banken idag och både bundit ett konto och skaffat betalkort! För några minuter sen hade vi här hemma livligaste diskussionen på länge. Det handlade om mjukisbyxor och vem som hade tagit vems. Uppdaterar lite senare! PUSS


Tisdag eftermiddag

Här sitter jag igen. Pluggar, pluggar och pluggar! Har precis blivit klar med samhällen. Eller jag har bara skrivit ner allt jag har tänkt på, ska läsa igenom den ikväll för att se vad som ska ändras eller inte. Har dessutom varit duktig idag och läst klart kapitel 6 i lokala nätverk, lämnat tillbaka filmer och kört! Dags att börja på engelskan, vill ju så gärna vara med sockerroppen på tors:) puss och kram

Måndag kväll

Sitter i mitt rum och funderar på om jag verkligen ska ta tag i pluggandet eller inte. Är så otroligt trött idag! Har ont överallt och det snurrar. Har nämligen varit ute och sprungit för första gången på cirkus två månader (känns som mer) och det känns BRA! Fy vad bra jag känner mig. Önskar bara att allt kunde bli som förr när man tyckte om att pressa sig själv till det yttersta. Vill bli bra igen, må bra, njuta av allt och inte behöva gå och fundera på att jag har dålig kondition. Jo det vore faktiskt riktigt skönt. Sitter och planerar min vecka också, har lovat min man det!

Dagen har annars bestått utav samhällskunskap och matte följt av en sväng på stan, mat och pluggning. Nej jag har bestämt mig, måste sätta mig och läsa i lokala näverks boken nu. HATAR att skjuta upp allt tills det sista, usch. Puss och godnatt

Ps, en låt värd att ladda hem är Arctic Monkeys - Cigarette smoker

Söndag eftermiddag

Det är redan söndag eftermiddag och jag har inte ens börjat att plugga. Det är illa! Helgen har i alla fall varit bra. Igår kom Filip hem till mig. Vi var på en smaskig "middag" och hyrde film. Det bästa som finns är att inte göra någonting alls. Det var skönt eftersom jag mådde bajs också! Hade tänkt att lägga in någon bild sen i fredags men har inte kommit över några bilder än så det får bli lite senare! Dags att plugga iaf. PUSS

Lördag morgon

Hej lördag och hej alla!

Dagen igår gick upp och ner som en berg och dalbana. Tänkte vara hemma och plugga men slutade med att jag, Diana, Gabby och Louise drog iväg till Victor. Träffade en dålig Filip, han hade jätte ont i huvudet så fick gå hem och sova.

Eftersom jag fyllde stor i torsdags så var det dags för Stadt för första gången. Slutade med att jag spenderade de sista två timmarna i sällskap med min nya bästis haha, JACOB! Jag var som en förvirrad kyckling som sprang efter sin mamma hela tiden. Men måste slänga med ett tack, du räddade min kväll!

Idag kommer Filip hit i alla fall (!!!!!!!!!!!!!!!) vi ska förhoppningsvis äta massa, massa godis och se på film. En middag skulle vi också hinna med. Mys!

Måste tillägga att jag har jätte ont i halsen och näsan rinner. Vill ju träffa min favorit kusin idag ju! PUSS

Fredag

Sitter i skolan. Slutar om cirka tio minuter vilket är ganska skönt. Försöker komma någon vart på engelska men det går ingen vidare tack vare små pojkarna i klassen. Dem har jätte kul och försöker starta en låt från Youtube samtidigt. Sen har vi ju markus som sitter precis bredvid och lyssnar på Westlife. Inte snällt mot öronen det här.

Ikväll blir det sorligt nog pluggning. Har ju varit sjuk så har ingen lust alls att hitta på någonting även om jag väldigt gärna skulle vilja. Får väl se lite hur det blir imorgon. Skulle till Marielle men vet inte. Tror jag vet hur allt kommer bli men vi får se:)

Today is my day

Åh hoppla idag fyller jag år;) Alla frågar hur det känns, men kan ju bara säga att det inte känns någonting alls. Som alla andra dagar. Eller där ljög jag, visst känns det skoj att kunna gå på krogen(Y)

Dagen började med teori prov, och gissa vad?! JAG KLARADE DET! Aldrig mer teori. Snart är körtkortet mitt! Fick många gratulationer i skolan. Muffins och förköp från Fiffi, muffins med ett rosa glittrigt ljus av Victor, lyckoarmband från Emma, kaka från Amalia osv osv. Måste säga att presenterna från the Axes ändå var de bästa. Tusen tack alla:)

Tårta och Filip besök på eftermiddagen. Dagen har varit super och för första gången på länge kan jag berätta att jag är riktigt glad!


Tisdag

Idag är det tisdag. Jag är otroligt förkyld och inte alls lusten till att göra någonting. Dagen har i alla fall bestått utav två lektioner (eng och sv). Sedan iväg till tandläkaren och efter det direkt till körskolan. Det börjar verkligen arta sig nu och har jag tur ligger körkortet i handen i början utav maj (Y).

Här har ni dessutom ett roligt  klipp från gårdagens 100 höjdare. Jag vet inte om det är jag som har dålig humor men detta var så jäkla skoj. Värt att se.





Måste också berätta att jag fyller år på torsdag, alltså den 10:onde <:o)

Måndag

Idag är det måndag. Jag har varit i skolan.. måste säga att det kändes konstigt att komma tillbaka efter en vecka utan. Har bla haft körlektion idag och läst teori. Eric min bror fyller år idag så farmor och Ive är här. Fika är gott

Jag är unik

Ingen annan är som jag. Nu har jag hört det så många gånger så det är dags att verkligen ta till sig det. Har missat skolan i en hel vecka snart men det tar jag lätt igen, bara jag vill. Jag är bra.. nej jag är inte bra jag är bäst! Jag har ingen anledning  till att inte vara glad. Uppryckning står på schemat!

image20Och ja, jag vet hur lyckligt lottad jag är som har honom. Varit dålig på att visa det den sista dock<3

Missade igår att säga att jag ska mönstra:D eller jag kanske har skrivit det? hmm kommer inte ihåg men jag ska det iaf. Ska bli hur roligt som helst. Först måste jag träna ordentligt bara. Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt. Vaknade runt 12 tiden gick ut en sväng, såg klart på när lammen tystnar, gjorde lite matte, teori och såg på Festival. Håller på att leta efter den ena låten som han Marc sjunger. Är det någon som vet?

Blir nog till att stanna hemma imorgon också. Vill bli bra i skit magen;) så därför går jag till sängs redan nu. Rekord det.

....

Jag är så trött. Orkar inte mer just nu.

Om magen inte är glad, då är inte människan glad

Jo det är faktiskt sant som Gustaf sa i Svensson Svensson. Men i detta fallet är det lite tvärtom "Är inte människan glad så är inte heller magen glad". Har varit såhär ett bra tag nu. Deppig och ont överallt. Inte roligt någonstans. Kan dock inte sätta fingret på vad det är, antagligen en stressmage som heter duga.

Vad ska folk tro att vi gjorde i Stockholm då både jag, Filip och Coffe är hemma idag (pojkarna är förkylda tror jag).


Åh var jobbigt. Har precis suttit och skrivit massa saker här i inlägget och sedan råkar jag trycka på en knapp så att allt bara försvinner:S Men,men jag skulle bara berätta om en sjuk dröm jag hade. Anledningen till att jag drömde den var att jag läste om en skräckfilms inspelning i tidningen när jag satt och åt frukost. När jag sedan gick och la mig började jag drömma om just ett skräckhus.

Det var jag och massa andra personer som blev inbjudna till det här huset. En efter en blev folk dödade och det konstiga var att jag visste hela tiden vad som försegick i huset. Ändå så åkte jag dit från första början. Det slutade i alla fall med att jag försökte rymma och sköt sedan dem från huset och mig själv. Det allra konstigaste var att sekunden efter såg jag mig själv utanför min kropp dansandes osv. Som om det bara var en film man hade sett. Sjukt konstig var den i alla fall!

Mycket att läsa idag men kände att jag behövde skriva av mig. Har sjukt tråkigt hemma;)


Uppgift nr1

Äntligen har jag kommit till rätta här hemma. Har packat upp allt och ätit lite. Magen är inte alls glad, vilket antagligen kommer resulteras i att jag missar ytterligare en skoldag.

Usch jag vet inte vart jag ska börja för att sammanfatta dessa dagarna. Får suga lite till på det där och lägga upp ett inlägg, som även var våran första "läxa" där nere. Det var att skriva lite om sig själv och det har jag ju inte gjort tidigare heller. Ett gyllene läge för er som inte känner mig att få veta lite mer.


Jag heter då Elin. Är 17 år men fyller 18 om nio dagar (inte långt kvar nu). Jag går på Teknikprogrammet (inriktning IT), De la Gardiegymnasiet i Lidköping. Trivs otroligt bra med själva programmet men också med klassen. Jag bor lite utanför staden med mamma, pappa, bror och katt. Jag tycker själv (och hoppas att andra tycker likadant) att jag är en glad, omtänksam och trevlig tjej. Som alla andra, har även jag dåliga sidor och det är att jag är otålig, blir därför väldigt lätt vresig och negativ.

På fritiden tycker jag annars om att sporta (när jag väl tar mig i kragen), lyssna på musik, kompisar och sist men absolut inte minst att vara med Filip<3

image19

Äntligen tisdag

För första gången någonsin (eller i alla fall på länge) kan jag säga att jag är tacksam för att det är tisdag.

Sitter i Stockholm där jag och de andra i Learning Generation-projektet har varit sedan två dagar tillbaka. Jag längtar verkligen hem, är trött på att vara här. Detta tack vare en ledsen mage och ett dunkande huvud. Tänker inte skriva så mycket mer just nu utan väntar tills jag kommer hem med att lägga in bilder och skriva in allt annat som vi skulle ha gjort här (blogg.se har legat nere så har inte kunnat göra vad vi skulle)
Ha en bra dag gott folk


RSS 2.0