Lördag

Hallå allihopa!

Håller på och packar inför morgondagen. Då bär det av till Stockholm med Learning Generation gänget. Tror det kommer bli riktigt trevligt! Åker imorgon söndag och är hemma igen på tisdag. Det är bara tre dagar men tycker det är skit svårt att veta vad man ska packa ner för det.

Om någon ville veta så vaknade jag precis också. Känner mig som en dålig människa eftersom jag hade bestämt mig för att ta vara på dagen och vakna tidigt. Men icke! Tack vare knäppa drömmar, en mage som var ledsen och och en sovande hand så orkade jag inte upp. Sitter också och funderar på om Filip är vaken? Antagligen inte;)

Uppdatering fredag kväll/natt

Hej igen!

Kom precis hem ifrån Fiffi. Var livrädd när jag åkte moped eftersom det var massa konstigt folk ute som körde bil som galningar. Kvällen har i alla fall varit bra. Åt gott och såg på Let's dance (som jag egentligen inte brukar men är man hos Fiffi så är man, plus att det var final). Fler än jag som inte blev förvånade över att Tina vann? Blev inget besök hos Boströms idag heller. Istället kom Amanda och umgicks med oss.

image18
Vinnarna av Let's dance 2008. Helt rätt enligt mig


Nu ska jag gå och sova. Det finns två anledningar. Den ena är att jag är trött (rätt självklart) och den andra är att jag vill ha lördag. Blir packning, pluggning och kanske en och en annan Filip som hälsar på(?)
Sweet dreams

Fredag

Sitter i mitt rum då jag känner en vedervärdig stank. Får syn på att Tiger (min katt) ligger bland kuddar och överkast. Han har lagt av en fis och konstigt nog luktar det värre än en människofis. Fy, usch!

image17


Dagen har varit seg. Har inte innehållit mer än tre lektioner varav en var gympa och den andra var eng med filmtittning. Vi ser på när lammen tystnar och den är riktigt äcklig faktiskt. Anthony Hopkins passar perfekt för rollen som Hannibal Lector. Är det någon som har något tips på andra bra "psykofilmer" eller skräckfilmer?

image16


Snart ska jag iväg och träna med Fiffi. Step blir det idag och det ska bli riktigt skoj! Senare ska jag hem till Fiffi. Tror att Viccan skulle vara där också men får se. Vi ska se let's dance finlen och sedan kanske dra till Boström och se hur hans nya lägenhet ser ut!

Fem månader och en halkörning

Idag har faktiskt varit en ovanlig, men bra dag. Det började med halkörning uppe på Kinnekulle. Jag och Fiffi körde tillsammans och gud vad roligt det var! Haha, stort plus till det fina vädret, kunde lika gärna ha regnat. Man blir förvånad över hur liten kontroll man har när det är halt eller när däcken låser sig. Hade ingen kamera med så det blev inga bilder.

image15
Jag älskar dig


Efter skolan åkte socker med mig hem. Han har stått ut med mig i fem månader idag:) Vi åt bullar och sov (eller ja, det var väl mer han som sov). Nu ska jag göra eng! Puss

ÅHÅÅÅ!

Har gått runt och haft smått panik under dagen (eller mer kvällen). Jag hade lånat ut mitt USB-minne till Filip eftersom han skulle lägga in lite låtar från Jacobs. Insåg på lokala nätverks lektionen att hela mitt arbete (hela och hela:P) låg på det. Filip hittade inte minnet och jag blev less på allt. Spårlöst försvunnet. Senare ringde pappa från Irland där han är på jobb, han sa att han hade lagt USB-minnet i min datorväska. SUCK, det hade legat här  hemma hela tiden. Förlåt socker:)

image12image13
Fula bullar och USB-minnen som hittar hem


Idag har jag även pluggat teori och bakat bullar som inte alls blev bra, men goda! Tänkte bjuda socker imorgon när han kommer. Imorgon har jag och Fiffi dessutom halkkörning! Haha återstår väl att se hur det går.


Nej nu är det dags att plugga lite, ska förhöra bror min också på något.
Puss


Tacksam för tips...

Sitter i skolan just nu. Har studiepass och försöker komma igång med mitt argumenterande tal i svenskan. Går inte precis bra. Ska vara för homoadoption. Känns rättså självklart att alla ska få adoptera, oavsett läggning. Behöver ändå lite tips om några viktiga saker jag ska ta med. Är det någon som har det eller någon åsikt, KOMMETERA!

image11
Jonas Gardell och Mark Levengood är ett känt par som tillsammans med ett lesbiskt par har en son och en dotter. De båda paren ha delad vårdnad om barnen.

Funderar lite på att börja föra loggbok för projektarbetet också, är ju tänkt att även det ska göras här.

Sammanfattning..

Usch vad jag har mycket att sammanfatta egentligen, men jag får ta det viktigaste och vad jag kommer ihåg. Haha för i ärlighetens namn så kommer jag inte ihåg allt jag har gjort, eller är problemet att jag inte har gjort något(?!)

I alla fall, jag har varit med Filip massa dagar. Dessa massa dagar har vi hunnit med ett påskbord, lek med tokiga katter, sett på filmer och moffat GODIS! Hemskt mycket godis har det blivit.

image6image9image8image7

I måndags var vi på lager157. Med vi menar jag "learning generation gänget"; Jag, Snutt, Coffe och Emma. De andra svek oss :O. Är skit dålig på att ta bilder så tog inga där, eller jo Coffe var ju såå snäll och tog en på mig när jag sov, mjau! Får väl se om jag orkar lägga upp någon bild på vad jag köpte senare.

Idag är det förresten våffeldagen om inte alla visste. Markus bjöd in sig själv hos Fiffi och tyckte att vi skulle äta våfflor. Det blev dock bara jag, Markus, Fiffi och Emma som åt men gott var det. Efter det kickade jag ass på Gituar Hero (dålig på att stava) och var på Ki-box. Det var ingen bra idé vill jag lova!


image10
Slutligen vill jag bara tipsa om en artist. Han heter Serj Tankian, har sjungt och spelat med System of a down som dessutom är några utav mina favvosar. Kolla hans sida och lyssna, kanon bra!

Tisdag morgon..

Då var det skola igen, inte så motiverad att gå dit men svenskan är viktig just nu. Usch vad dåligt det kommer gå:/

Blev väckt en halvtimma tidigare utav Tiger som prompt skulle in i mitt rum och väcka mig. Halvsovandes som jag var öppnade jag dörren för honom och precis då ringde den där jäkla städgubben, halv åtta! Han måste väl fatta att antigen är morsi på jobbet eller så sover hon.

Är skit nervös för mitt teoriprov också, fyller ju om cirka två veckor, huuh.

Till sist skulle jag bara säga att jag uppdaterar lite senare idag vad som har hänt nu under påsk osv, för det orkar jag inte just nu:)


Tack för solen

Skulle upp klockan nio idag, hade väl egentligen ingen speciell anledning till det men jag skulle bara upp. Tänkte snooza till kvart över men vaknade halv elva. Lyckat!

Blev glad när solen var framme. Även om det har varit snö ända sen i måndags så har ändå solen skinit. Underbart. Det allra skönaste vore väl att sätta sig någonstans med lä och bara bränna.

Satte precis igång en tvättmaskin. Jo du hörde rätt en tvättmaskin, jag som aldrig brukar hålla på med "hushållsarbete". Hade tänkt att läsa lite på lokala nätverks provet som vi har två veckor efter lovet också. Puh, känns som om det är mycket just nu, eller det kommer bli mycket i alla fall!

Vid två, tre tiden far jag hem till Filip! Puss

Onsdag

Jag har varit så otroligt trött idag. Först var jag och Emma i Göteborg, tog det väldigt lugnt. Sedan när jag väl kom hem var det bara att dra på sig träningskläderna och dra till Friskis och Svettis och träna ett skivstångspass. Vet inte hur längesen det va som jag var såhär trött:P

En rolig sak idag kommer från filmen Surf's up;

- Jo, en vinnare är någon som inte knuffar ner mig från surfbrädan och sabbar för mig när jag försöker hitta en stor våg, särskilt Tank, han är inte någon vinnare.
- Ah, han är en äcklig soptunna full med bajs.


                
SÅ söta är dem:)

Sen funderar jag på om jag är för otydlig?

Detta stämmer inte..

Det är Mars, solen skiner och det är SNÖ. Usch jag hatar verkligen snö:P

Eftersom jag hade lite svårt att sova inatt låg jag och funderade på en sak; Jag har aldrig varit en person som tycker om att hämnas på andra, men just nu (och ibland) har jag bara lust att göra något riktigt elakt och låta personen smaka på sin egen medicin, haha elakt men det skulle vara så jäkla skönt:P

Idag ska jag till Sten-Inges, again. Senare blir det ki-box, skoj skoj!

Är det dehär vi kallar vår?

Snö, blask och hård vind? Är detta vår?! Sov länge idag och drog sedan in till trafikskolan för att plugga teori, går väl sådär för tillfället! Skulle tränat idag men tack vare vädret så kröp latmasken in i mig.

image4
Idag har jag också varit en sväng hos Jacob där Filip gav mig sitt fritidskort, jag är snål;) Fick dessutom låna ett par sockar som bara gick till ankeln. Insåg på väg till bussen att jag hatar dem, men vad gör man inte för att ha torra fötter (som dock inte var så torra när jag kom hem). Får väl slänga in ett "tack Jacob".

Nu ska jag ta reda på lite information till mitt argumenterande tal ;O *SUCK

Söndag kväll

Igår var Filip här, eller ja han kom vid sex och då åkte vi till Skara för att se på teater. Min kusin hade nämligen slut produktion! Sedan åkte vi hem till honom och åt, såg en film och sen tillbaka till mig. Somnade vid halv fem så idag har det varit väldigt segt. Har bara sett på film och.. goooosat:)

Efter middagen..

Har precis ätit, korv och mos! Innan det var jag och pappa ute och körde, gick riktigt bra idag faktiskt:)

Nu blir det att äta massa godis, se på förtrollad en andra gång och sen kanske plugga lite (blir nog inte så mycket pluggande dock)

Puss


Fredag kväll..

Den icke efterlängtande fredags kvällen är här! Har sett på Förtrollad med tjejerna plus Victor. Funderar på att se den en gång till(?!)

Har tränat också även om jag har ont i magen som en tok :( mjau, mår inte bra någonstans alls. Fast något som är roligt är Röj-flagg :D jag vinner.

Nej fy fan. Vill inte ha det såhär något mer


Ensam fredag,, IGEN

Det här är inte roligt längre. Jag sitter bara hemma hemma och hemma usch! På dagen idag (eller ja mer förmiddagen) ska jag se på film med tjejerna och sen har jag ingen aning om vad som händer sen. Kanske ska plugga teori, behövs och det är inte långt kvar nu tills jag fyller, bara 27dagar kvar;) I värsta fall så får jag våldgästa Filup och Jacob, dem kan behöva lite damsällskap? haha

Är det någon annan som vill hitta på något, RING

Iväg och ha gympa nu sen matte. Måste njuta utav den här fredagen eftersom det är den sista som vi slutar 11,20. Sorligt :,(


Uppdatering;

Kom precis hem, mår jätte illa:( men tänkte ändå dra in till tjejerna (plus victor:P) och se på film sen.  åhhhå

Ta tag i det du är rädd för..

Haha tre inlägg på samma dag, hm inte så bra;)

Har precis varit ute och sprungit. Det var skönt att äntligen få rensa huvudet från allt! Förresten! Kom på två saker när jag var ute;

  1. Jag kommer nog vara halv döv innan  jag fyllt 50.
  2. Jag är rädd, så jävla rädd!

Jag är rädd för att gå ut och springa. Det måste vara så för annars skulle jag vara ute jämnt(?!) Förstår att det låter riktigt löjligt och säga att man är rädd för att ta på sig skorna och springa, det är ju bara att göra det.
Okej, jag är väl inte rädd för själva springningen MEN att inse hur dåligt tränad man är och att alla andra inte är det känns. Fy vad det känns!

Har lovat min söta man att inte jämföra/tänka tillbaka på hur det var förr utan bara blicka framåt. Vända på alla dåliga saker och tankar till det bra istället. Det är svårt och jobbigt plus att det inte finns några genvägar. Igen kan hjälpa en att ändra på sig om man inte själv vill. Usch nej!

Nu ska jag i allefall äta och sen läsa lite


USCH!

Jag har lite panik. Har inte sökt så många jobb nu till sommaren.. Magkänslan säger starkt att jag inte kommer få något :/

Tänkte gå en sväng på stan imorgon i alle fall och se om det finns någonstans som tar in än, hoppas;)

Fan just det ja, jag skulle ju ut och spring! Får bli  nu för Elin måste ta tag i det här nu.


Förresten så måste jag säga att jag saknar sommaren, och fröken på bilden<3

längtar

Lokala nätverk

Har kommit på att det inte är så roligt som jag trodde/tyckte i början. Känns riktigt segt med torsdags eftermiddagen med 3 timmars lokala nätverk. Hmm det enda roliga just nu som varit är att måla AD schemat. Filip som nästan sitter mittemot (rakt över åtminstonde) förgyller min dag. Han gör så att jag fixar lektionen;)

Igår "hjälpte" jag Emma med  att fixa en blogg också, sjukt hur lång tid det kan ta att komma på ett namn! Filip fixade också en och antar att Christoffer redan har en(?) tänkte länka dem eftersom bloggen är till för vårat projektarbete, Learning Generation. Får försöka dra med några som klassen också (blogg om skolan/lektionerna för att få en bättre kontakt med lärare osv)

Nej får väl fortsätta med skitet! Ha de gott


RSS 2.0